Det er en særdeles fornøyd daglig leder som tar imot oss i det nye bygget i Nyrudveien 3.  

– Ja, nå gliser jeg fra øre til øre, smiler Svend Elvebakk mens han viser oss rundt. I de topp moderne lokalene er det høyt under taket og glassvegger som skiller de ulike avdelingene og kontorene.  

Den neste halvannen uke inviterer han til åpent hus, der det vanker gode rabatter og kampanjetilbud både på biler og verkstedtjenester.  

Dette er åpningstilbudene:

  • Ett år gratis forsikring når du kjøper ny eller brukt bil
  • Volvos Elbiler: Få med service, forsikring og vinterhjul i prisen
  • Mellom 60.000,- og 100.000,- rabatt Volvos hybridmodeller
  • Vi fyller opp spylevæske tanken din – gratis!
  • Kupp-pris på utvalgte bruktbiler
  • Stor tegne-konkurranse for barna med fine premier
  • Vinn en bil i en helg – konkurranse for alle

GOD PLASS: Bilselger Krister Svedal nyter den gode plassen i bilhallen. Her er det god plass til mange ulike biler!

Ønsker velkommen 

 – Bygget er stort, romslig og transparent. Fra salgshallen kan du se inn i verkstedet, og videre inn i vaskehallen. Det er også åpent inn i alle kontorer. 

Bil i Nord Mosjøen har de siste årene opplevd vekst, og Svend Elvebakk gleder seg til å fortsette det gode arbeidet.

– Jeg har inntrykk av at alle har fått en ny hverdag. Det tar nok noen dager før det går opp for oss alle hvor flott det er blitt!  

ØNSKER VELKOMMEN: Vi har mange gode tilbud, og alle er hjertelige velkomne for å se våre nye lokaler, sier Fredrik Kristiansen og Svend Elvebakk

Større salgshall 

For bilselgerne og ikke minst kundene vil det være en helt annen opplevelse å komme til Bil i Nord Mosjøen for å se og prøve biler. I den nye salgshallen er det nå plass til 25-30 biler.  

– Vi har et bredt spekter av biler, og det er mye å velge mellom. Vi har god plass til mange modeller innendørs, og det er selvfølgelig en stor fordel for kundene, spesielt om vinteren, sier bilselger Alexander Bjerkli.   

Bil i Nord Mosjøen har mange bilmerker og modeller å velge blant. Her kan du få prøvekjøre Volvo, MG, Renault, Subaru og selvfølgelig brukte biler.

NY HVERDAG: Sondre Ingebrigtsen gleder seg over å jobbe i det store og moderne bilverkstedet. Det er laget slik at kundene enkelt kan gå rett til han eller en av de andre mekanikerne og snakke om bilen deres når den trenger reparasjon.

Moderne verksted 

Inne på verkstedet er «alt» flyttet opp i høyden.  

– Tidligere var det trangt og dårlig med plass. Nå er det romslig og godt rundt hver arbeidsstasjon, og alt av slanger og kabler henger fra taket. Løftebukkene er nedfelt i gulvet, og det er lett å holde rent. Det gir et adskillig lettere hverdag for våre mekanikere.  

Med et moderne verksted er mekanikerne hos Bil i Nord Mosjøen klar til å prestere enda bedre og jobbe mer effektivt.  

VERKSTED: Den kommende VPS-sertifiseringen kommer kundene til gode. Det betyr at to mekanikere jobber samtidig på bilen, og ventetida går kraftig ned, forteller verkstedleder Fredrik Kristiansen.

Vi er allerede begynt arbeidet med å sertifisere oss som VPS-verksted (Volvo Personlig Service). Volvo var nylig her og kjørte tre dager med implementering og de kommer også opp senere i måneden. Til høsten skal vi sertifiseres, forteller verkstedleder Fredrik Kristiansen.

VPS innebærer at to mekanikere arbeider sammen. Hvert team har sin egen rigg med luft og strøm, og når det er mye å gjøre, har de også  støtteperson tilgjengelig. På den måten går verkstedjobben langt mer effektivt, og ventetiden til kunden reduseres kraftig.SKINNENDE RENE: BIlpleier Sander Svedal legger siste hånd på verket slik at bilene er skinnende rene til åpning av nytt bygg!

Dekkhotell med stor kapasitet 

Bil i Nord Mosjøen vil med de nye lokalene virkelig være en «one-stop-shop» for alt som har med bil å gjøre.  

– Det nye dekkhotellet har kapasitet til 1200 dekksett. Per i dag har vi 600 dekksett lagret, så vi har mulighet til å ta imot langt flere. Riktig oppbevaring forlenger dekkenes levetid, forteller Svend Elvebakk.

På Bil i Nords dekkhotell får dekkene det aller beste oppholdet. Oppholdet inkluderer hjulskift, sikkerhetssjekk, rengjøring og optimal oppbevaring.  

Jakter flere medarbeidere 

Det nye bygget viser at Bil i Nord virkelig satser på Mosjøen, og har tro på fortsatt vekst. Med nytt bygg og mer aktivitet ser daglig leder Svend Elvebakkfor seg å rekruttere enda flere dyktige medarbeidere.

– Vi har allerede fått signert en ny selger, og vi er på utkikk etter flere mekanikere. Det nye bygget er med å gi oss et løft i arbeidshverdag. De som kommer hit får et topp moderne verksted å jobbe i.

Nå gleder Svend Elvebakk seg til den offisielle åpningen, og torsdag starter en tre dager lang åpningsfest.  

– Vi har mange gode tilbud, og alle er hjertelige velkomne for å se våre nye lokaler!