Bestill hjulskift og dekkhotell her


Bil i Nord følger Folkehelseinstituttets retningslinjer for smittevern, og er opptatt av at det skal være trygt å komme med bilen til dekkskift eller til verksted.

Smittevernreglene gå blant annet på personlig håndhygiene, at vi holder minst én meters avstand og godt renhold. Vi er grundige med desinfisering og vask av kontaktflater på biler, på nøkler og i våre lokaler.

Vi har ikke økt prisene på hjuleskift og dekkhotell som følge av merarbeid knyttet til smittevern.
Men smitteverntiltakene har noen andre konsekvenser for deg som kunde:

Færre personer samtidig

Myndighetens smittevernregler kan bety at vi må være færre personer i våre lokaler på et gitt tidspunkt. Hvert dekkskift og hver hotellinnsjekk kan ta noe lenger tid enn mann er vant til.

Når du bestiller hjulskift eller dekkhotell mottar du et tidspunkt. I dette har vi tatt høyde for den ekstra tiden. Vi estimerer at et dekkskift med innsjekk på dekkhotell tar 30-45 minutter. 

Antibac er tilgjengelig for våre kunder, og vi oppforder til at dette benyttes.

Vår tildig ute!

Fristen for å legge om til vinterdekk her i nord er 16. oktober. Samtidig er man er pålagt å sko seg etter forholdene. Dette forandrer seg ikke i koronatiden. Hvis du vet at du skal over et fjell eller være lenge borte, sjekk langtidsvarselet og vurder dekkskifte deretter.

Vi oppfordrer alle til å være tidlig ute med dekkskifte i år. Hvis flere er tidlig ute med å skifte dekk, unngår man store køer den dagen snøen kommer. 

Bestill hjulskifte og dekkhotell her