Klikk her for å se vår vinterkampanje!

Volvo er nå markedsledende i Tromsø, Mosjøen, Mo i Rana og i Lofoten. Det har aldri skjedd før.

I Tromsø ble det solgt 247 Volvo-biler, neste merke på listen var Volkswagen med 213 biler. I Mosjøen ble det solgt 60 Volvo-biler, neste merke på listen var Toyota og Volkswagen med 49 solgte biler.

I Mo i Rana ble det solgt 111 Volvo-biler, neste merke på listen var Nissan med 82 biler. Og helt til slutt ble det solgt 106 Volvo-biler i Lofoten, neste merke på listen var Mazda med 60 biler.

Daglig leder hos Bil i Nord Tromsø, Kenneth Evjen, forklarer suksessen med hardt arbeid over flere år.

– Vi har hatt enormt stort fokus på å øke kundeopplevelsen. Jeg er overbevist om at gode kundeopplevelser fører til at vi selger flere biler. Vi har stort tilsig av nye kunder, samt mange kunder som har handlet hos oss i mange år, sier Evjen.

Les også: I 2018 hadde Volvo Norges mest fornøyde kunder.

Jobber raskere på verkstedet

Evjen forteller om konkrete tiltak som skal være med på å skille Bil i Nord fra konkurrentene.

– Mange av bilene vi selger konkurrerer i et dyrt prissegment. Da er vi avhengig av å skille oss ut fra konkurrentene. Før jul lanserte vi blant annet en helt ny måte å jobbe på, som skal spare kunden for ventetid når bilen er på verksted, forteller Evjen videre.

På verkstedet i Tromsø og i Svolvær jobber nå to og to bilmekanikere sammen, på den måten reduseres ventetiden kraftig.

– Dette er en ordning vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på. Vi ønsker å spare kundene for mye ventetid. 80 prosent av standardjobbene varer under én time, sier Evjen.

Bil i Nord er Nord-Norges største privateide bilforhandler, og har avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Leknes, Svolvær, Bodø, Mo i Rana og Mosjøen.

Volvo størst på firehjulsdrift i Troms og Nordland

Tall fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV), viser at salg av biler med firehjulsdrift øker i Norge og Volvo er bilmerket som selger mest.

I 2018 ble det registrert 60 924 firehjulsdrevne biler på det norske markedet. 9770 av disse var fra Volvo, noe som gir merket en markedsandel på 16 prosent.

Bare i Troms ble det solgt 331 Volvo-biler med AWD, og i Nordland ble det solgt 432 biler med AWD.

bil bil i nord volvo AWD firehjulsdrift kampanje– Flere og flere av våre kunder ønsker seg AWD. Våre Plug-in hybrid-biler, som står for nesten 70 prosent av salget, tilbyr AWD som standard. Det samme gjør Cross Country-modellene og dette har gitt oss en sterk posisjon i markedet, forteller Evjen.

Derfor velger nordlendinger Plug-in hybird. Les mer her.

Volvo V90 er Norges mest solgte stasjonsvogn. Over 80 prosent av de solgte bilene har AWD og Plug-in hybrid.

– Her i Nord-Norge har vi et klima, og en lang vinter som gjør det praktisk å kjøpe bil med firehjulstrekk. I tillegg er det en relativt lav prisdifferanse mellom to og firehjulstrekk, og med gode tilbud i alle prisklasser ser flere muligheten til å kjøre med firehjulsdrift, forteller Evjen videre.

Vinterkampanje på AWD

Volvo-selger Aleksander Rørnes på Bil i Nord Tromsø forteller at de nå har en meget god kampanje på nye Volvo-biler.

– Vinterkampanjen innebærer at kunden får med en serviceavtale for kun 5.900 kroner. Da er det tre servicer inkludert, noe som tilsvarer at du kun betaler for 1/3 del av prisen. I tillegg får man med AWD for kun 9.900 kroner, forteller Rørnes.

firehjulsdrift, AWD, volvo bil i nord, bil,

I 2018 ble det solgt 9770 Volvo med AWD i hele Norge. Rørnes kan fortelle at AWD er ettertraktet hos kundene til Bil i Nord.

– Mange lever en aktiv livsstil i dag. På vinterstid er det mange som drar til forskjellige utfartssteder for å stå på ski, eller for å gå på tur. Med en lang vinter, og utfordrende kjøreforhold er det absolutt en fordel med firehjulsdrift for å komme seg frem der man ønsker, sier Rørnes.

*Rentebetingelsen gjelder ved kontraktsinngåelse innen 17. februar 2019. Kjørelengde 15 000 km pr år. Alle priser er inkl. mva. Pris inkl. frakt-, levering. Administrasjonskostnader tilkommer. Avbildet bil er et eksempel, og kan ha ekstrautstyr og andre farger.

* Serviceavtale inkluderer tre servicer.

Klikk her for å se vår vinterkampanje!