Nord-Norges største privateide bilforhandler ønsker nå å kjøpe bilen din – uansett om du kjøper ny eller ikke.

– Tradisjonelt sett bruker du bilen din som en innbyttebil, men kanskje har du en annen plan? Kanskje ønsker du å gå fra to til én bil, eller fra én til 0. Da har du mulighet til å selge selv eller la oss kjøpe den, sier bruktbilsjef Geir Albertsen i Bil i Nord.

Ingen risiko

Dersom du ikke selger bilen din til en bilforhandler, står du igjen med alternativet å selge privat. Det passer ikke for alle.

– Mange tenker at det er risikofritt å selge bilen sin. Faktum er at kjøpsloven kommer til anvendelse for salg mellom private med det ansvaret det medfører. Hvis du selger til oss, så slipper du å stå med det ansvaret. Å selge bilen til oss er en risikofri måte å bli kvitt bilen din på, og i tillegg får du oppgjøret umiddelbart, sier Albertsen.

Bil i Nord garanterer at de kjøper bilen din, på to betingelser. Bilen må være under 6 år og kjørt mindre enn 120.000 kilometer.

– Vi må selvfølgelig også bli enig om pris, smiler Albertsen.

Som profesjonell aktør oppnår Bil i Nord ofte høyere pris i markedet enn det en privatperson kan få, sier Albertsen.

– Vi har kjøpt mange slike biler allerede, og er ofte preferert hos større aktører når de skal selge bilene sine. Vi har absolutt plass til flere, hvis noen ønsker å selge bilen sin, forteller bruktbilsjefen.

Les også: 4 steg mot et trygt kjøp av din neste bil

TRYGT KJØP: Bil i Nord har en egen bruktbilgaranti som gjør det trygt å kjøpe bruktbil. Alle biler sjekkes grundig før salg.  
    
      (Foto: Trond Tomassen, iNord)

TRYGT KJØP: Bil i Nord har en egen bruktbilgaranti som gjør det trygt å kjøpe bruktbil. Alle biler sjekkes grundig før salg.   Foto: Trond Tomassen, iNord

Selg bilen på 1-2-3

Det er utrolig enkelt å selge bilen sin til Bil i Nord.

1. Gå til nettsiden og fyll ut skjemaet «Vi kjøper din bil».

Bil i Nord trenger å vite hvilket merke og modell bilen din har, i tillegg til registreringsnummer og kilometerstand. I tillegg må du fylle inn din kontaktinformasjon.

2. Bil i Nord ringer deg opp og gir et grovestimat på pris.

Hvis dere er enig om estimatet, settes det opp en teknisk gjennomgang av bilen.

3. Selg bilen

Når du og Bil i Nord er enig om pris, skrives kontrakt og oppgjøret betales inn på din konto.

– Det kan gå så raskt som tre dager fra første kontakt til bilen er omregistrert og oppgjøret betalt, forteller Albertsen.

Les også: Med Volvo får du livstidsgaranti på originale deler

I HELE LANDSDELEN: Bil i Nord har avdelinger fra Mosjøen i sør til Tromsø i nord, og kjøper bruktbiler fra hele Nord-Norge.  
    
      (Foto: Trond Tomassen, iNord)

I HELE LANDSDELEN: Bil i Nord har avdelinger fra Mosjøen i sør til Tromsø i nord, og kjøper bruktbiler fra hele Nord-Norge.   Foto: Trond Tomassen, iNord

Kjøper alle merker og modeller

– Bil i Nord er kjent som Volvo-forhandler. Kjøper dere kun brukte Volvoer?

– Nei, det er uansett bil. Det er verken merke- eller modellspesifikt, sier Albertsen.

– Årsaken til at vi har satt grensa på 6 år og 120.000 kilometer er at da kvalifiserer bilen til den beste bruktbilgarantien som Bil i Nord har. Da kan vi selge bilen videre og den nye eieren kan være trygg på at den har kjøpt en god bil. Vi ønsker å skape forutsigbarhet i alle ledd, også hos dem som kjøper bil hos oss, sier Albertsen.

Regelen om 6 år/120.000 kilometer gjelder ikke når det er snakk om innbytte.

– Dette gjelder kun de bilene vi kjøper hos kunden uten at det kjøpes ny bil. Trenger du innbytte og kjøper bil hos Bil i Nord, så er det ingen begrensning på hvor gammel bilen er. Tvert imot, vi har for tiden en kampanje som heter «Kom med ditt gamle vrak og få 30.000 kroner», sier Albertsen.

Ønsker du å selge bilen din til Bil i Nord? Klikk her for å få tilbud.

Ingenting er bedre enn et trygt og forutsigbart bilhold. I denne videoen ser vi nærmere på hvorfor garantien på bilen din er så viktig.