Nord-Norges største privateide bilkonsern nå går enda et skritt videre i å gjøre kjøpsprosessen så enkel som mulig.

– Flere og flere er vant til å handle på nett, og det er derfor naturlig for oss å tilby kjøp av bil i nettbutikk, sier daglig leder Jan Hugo Svendsen i Bil i Nord.  

Klikk her for å komme til nettbutikken.

På Bil i Nords hjemmeside kan du benytte lånekalkulatoren for å søke om billån.  

På Bil i Nords hjemmeside kan du benytte lånekalkulatoren for å søke om billån.  

Lånekalkulator

På nettsiden kan du nå gå inn og justere egenkapital og nedbetalingstid for å se hvor mye et lån ved kjøp av denne bilen vil koste deg per måned.

– Du kan søke om billån direkte hos DNB basert på dataene du setter inn i lånekalkulatoren. Dersom DNB godkjenner din lånesøknad kan du fullføre bruktbilkjøpet med en gang, sier Svendsen.

I nettbutikken finner du også all informasjon om bilen som du trenger, og du kan laste ned fullstendig tilstandsrapport. På den måten er du sikker på at du får den varen du kjøper.

– Med denne løsningen kan kunden gjennomføre hele kjøpet hjemme i sofaen. Du vil få informasjon om når bilen er klar for henting, eller du avtaler frakt av bilen hjem til deg. Bil i Nord leverer biler til hele landet, ja, hele verden hvis det er ønskelig, sier Svendsen.

Sjekk alle biler i nettbutikken. 

Trygt kjøp

Hvis du har flere spørsmål om bilen, kan du skrive inn telefonnummeret ditt, og så ringer en representant for Bil i Nord deg opp med én gang. Du kan også avtale videovisning av bilen med selgeren.

– Å kjøpe bil er en stor investering for mange, og vi ønsker å gjøre kjøpet ditt så trygt som mulig. Mange vil nok fortsatt ønske å snakke med en selger for å få veiledning, men vi ser at stadig flere kjøper uten hverken å ha snakket med selger eller prøvekjørt bilen.

STOR BRUKTBIL-PARK: ALLE MODELLER: Bil i Nord har en rekke leveringsklare bruktbiler, grundig kontrollert og sjekket, forteller Roger Storrødvann hos Bil i Nord. 
    
      (Foto: Trond Tomassen, iNord)

STOR BRUKTBIL-PARK: Bil i Nord har en rekke leveringsklare bruktbiler, grundig kontrollert og sjekket, forteller Roger Storrødvann hos Bil i Nord.  Foto: Trond Tomassen, iNord

Gode garantier

Bil i Nord har over 400 bruktbiler i sin nettbutikk. Dette er biler i alle prisklasser og alle modeller.

– Vi har flest brukte Volvoer, og dette er bruktbiler med høy kvalitet og med svært gode garantier. Det er selvfølgelig like gode garantier ved kjøp i nettbutikken som ellers, sier Svendsen.

Volvo har en rekke garantier som gir deg stor sikkerhet ved bruktbilkjøpet.

– Hos Volvo får du i dag fem år nybilgaranti inntil 100.000 kilometer. Oppstår det noe feil ved bilen din i løpet av denne perioden, så dekker Volvo reparasjonskostnadene. Du skal slippe å bekymre deg over dyre reparasjoner på verksted.

Les også: Fire steg mot et trygt kjøp av din neste bil

SOMMERFERIE: Ønsker du tips og råd dersom du i år skal legge sommerferie til Norge? Medarbeiderne hos Bil i Nord hjelper deg gjerne.  
    
      (Foto: Trond Tomassen, iNord)

SOMMERFERIE: Ønsker du tips og råd dersom du i år skal legge sommerferie til Norge? Medarbeiderne hos Bil i Nord hjelper deg gjerne.   Foto: Trond Tomassen, iNord

Sommerferie i Norge

Korona-pandemien gjør at årets sommerferie vil bli annerledes enn svært mange har planlagt.

– Det vil nok ta sin tid før vi er tilbake til «normalen», og til sommeren er det nok mange som vil avlyse syden-turen og heller ta seg en Norgesferie. Da er det viktig med en driftssikker bil. Velkommen inn i vår nettbutikk og se om du finner den perfekte bilen for deg, oppfordrer Svendsen.

Klikk her hvis du ønsker å ta en kikk på utvalget i nettbutikken. 

Se video: Bil i Nord gjør bilkjøpet trygt og har satt i verk en rekke tiltak for å hindre smitte: