Vi har filmet Volvo V40 Cross Country i området rundt vakre Henningsvær i Lofoten. Se filmen:

Tilpasset design

Dette er en perfekt bil for nordnorske forhold, spesielt rettet mot kunder med litt mindre plassbehov. Den økte bakkeklaringen gjør bilen lett håndterbar, selv under tøffe vinterforhold. Etter ansiktsløftningen har Volvo V40 Cross Country blitt løftet inn i det nye designspråket til Volvo, og har fått en rekke fellestrekk med Volvos større modeller som nye XC90, nye XC60 og V90, forteller salgssjef for Volvo i Bil i Nord Svolvær, Viggo Henningsen.

Her er alle nyhetene i V40CC.
 

Teknologiløft

At modellen har fått en vesentlig ansiktsløftning er det ingen tvil om, og selv om den fortsett er lett gjenkjennelig i forhold til den forrige versjonen, er det åpenbart at den svenske bilprodusenten har hatt et ønske om å skape en helhetlig produktlinje.

– Volvo har jo oppdatert alt fra frontlys – som nå inkluderer den ikoniske «Thors hammer» – til design av grill, sidepaneler og felgutvalg. I tillegg har modellen nå blitt utstyrt med det absolutt siste av teknologi fra Volvos banebrytende utviklere, og er dermed i toppsjiktet for såkalte «premium hatchbacks», forklarer Henningsen.
 

Økende interesse for Volvo V40CC

Salgssjefen er overbevist om at modellen tydelig henvender seg til et vesentlig publikum i det nordnorske landskapet.

Salgssjef Viggo Henningsen– Vi ser tydelig at interessen for V40CC er stadig økende i alle Bil i Nords avdelinger, og Bil i Nord kjører derfor kampanje på modellen ut året. Da er det opp til publikum å kjenne sin besøkelsestid og legge turen innom oss for en titt, avslutter Henningsen.

Klikk her for å se vårt kampanjetilbud og eventuelt bestille prøvekjøring!