Dette betyr at den rimelige og gode elbilen MG ZS blir tilgjengelig enda flere steder i nord.  El-bilmodellen slo ned som en prisbombe i fjor, og er solgt i over 5000 eksemplarer. Bilen er nå en av landets mest solgte.

Samarbeidet vil i første omgang innbefatte salg av MG utfra seks av Bil i Nord sine ti avdelinger. Dette er Bil i Nord-avdelingene i Mo i Rana, Mosjøen, Svolvær, Leknes, Sortland og Finnsnes.

Flere modeller på vei

- Vi gleder oss til å starte opp med salget av MG ZS, en modell som har tatt markedet med storm. Senere i år ser vi spesielt frem til å lansere Marvel R en høyteknologisk, fullelektrisk og luksuriøs SUV som kommer med 4WD. Denne modellen vil passe perfekt for våre kunder i nord, sier Thor Drechsler, eier av i Bil Nord.

Thor Drechsler og Jan Kåre HolmedalI tillegg til modellene ZS og EHS (plugin hybrid) som selges idag, blir modellen Marvel R salgsklar i løpet av få måneder. I tillegg kommer MG5 senere. Sistnevnte er en stor, hel-elektrisk stasjonsvogn, en modell som i praksis ikke har noen konkurrenter idag i Norge.

- Dette betyr at vårt utvalg av konkurransedyktige elbiler blir kraftig utvidet, forteller Drechsler. 
Se alle MG-modellene

Styrket i Nord-Norge

- MG styrker dermed sitt lokale nærvær i Nord-Norge. Bil i Nord blir et viktig tilskudd i et voksende forhandlernett for Gill Gruppen AS, med Bil i Nord på laget rigger vi oss for en stadig økende etterspørsel av elektriske drivlinjer. Med Bil i Nord får vi en stor anerkjent aktør inn med lang fartstid i markedet med et bredt nedslagsfelt. Vi ser at i Nord-Norge ligger det et uforløst potensial hvor det grønne skiftet med elektriske drivlinjer stadig tar større markedsandeler, sier Holmedal i MG/ Gill Gruppen.

Bil i Nord har vært i kontinuerlig vekst gjennom 25 år. MG vil være et viktig og kompletterende bidrag i den videre veksten med sin ekspansive modellportefølje. Det er en entusiastisk og motivert Bil i Nord forhandlerkjede som starter med salg og service av MG fra 1. august og utover.