Bil i Nord er Nord-Norges største bilkonsern, og er på jakt etter dyktige mekanikere.

Volvo er det største bilmerket hos Bil i Nord, og her vil du bli Personlig Servicetekniker.

– Bil i Nord er i vekst, og oppdragsmengden øker også på verkstedet. Nå søker vi etter flere bilmekanikere, gjerne med fagbrev. Vi tar også gjerne imot teknikere fra Sverige, sier avdelingsleder Roger Storrødvann i Bil i Nord Mo i Rana.  

Populært bilmerke

Bil i Nord Mo i Rana Volvo er på toppen som bilmerke nummer 1 i dette området, viser tall fra Opplysningsrådet for Veitrafikken. Siden Bil i Nord selger så mange biler, gir det også mer å gjøre på verkstedene.

– Bilbransjen er i stor endring, men vi har stor tro på at god service og fornøyde kunder skaper økt vekst for oss. Våre fast ansatte mekanikere spesialiseres innen et bilmerke. Vi ønsker at våre medarbeidere skal kunne fordype seg i ett merke, sier Storrødvann.

– Vi ser etter noen som ikke er redd for prøve og som tør ta en utfordring. Vi ønsker noen med litt erfaring og forståelse for data. Kjønn er overhodet ikke viktig, det kan like gjerne være en kvinne som mann. Vedkommende må være strukturert og både kunne jobbe selvstendig og samarbeide.

Trygg og solid arbeidsplass

Bil i Nord Mo i Rana er en trivelig, trygg og moderne arbeidsplass, der alle jobber mot det samme målet.

Bil i Nord Mo i Rana – Dagene er hektiske og det er ingen som har for lite å gjøre. Bil i Nord er Nord-Norges største forhandler, og vi har god og trygg økonomi. Det betyr blant annet at vi har det beste utstyret som finnes til enhver tid. Vi lar også medarbeiderne utvikle seg og delta på de kurs som er tilgjengelig hos importørene våre. Alle ansatte får ta og får ansvar, sier Storrødvann.

Mo i Rana er en drøy times kjøring fra steder som Hemavan og Tärnaby. Byen er Nordlands nest største by med 18 685 innbyggere.

Er du eller kjenner du noen som er interessert? Send en søknad med CV og attester til roger.storrodvann@bilinord.no eller ta kontakt per telefon 918 83 734 hvis du ønsker mer informasjon.