– Vi har bestemt oss for å tjuvstarte påsken litt i år, sier bruktbilsjef i Bil i Nord, Geir Albertsen.

– I den anledning kjører vi nå en bruktbilkampanje, der vi garanterer kundene minimum 30.000 kroner i innbyttepris for bilen sin, dersom de kjøper en bruktbil fra oss for over 200.000 kroner, legger han til.

SE KAMPANJEN HER!

For å forebygge smitte har vi satt i verk en rekke tiltak for at du skal ha et trygt bilkjøp. I denne videoen kan du se våre tiltak for å hindre smitte når du skal prøvekjøre eller kjøpe bil hos oss.

 

Stort bruktbilsortiment

Innbyttebilen må være EU-godkjent, ha to sett med hjul, og må ha vært eid av kunden i minimum tre måneder. Ellers er det ingen begrensninger.

– Kunden kan da velge fritt fra vårt bruktbilsortiment – uansett merke. Vi har en bra lagersituasjon nå, med mange flotte modeller i prisklassen 200.000 og opp. For eksempel har vi godt med Volvo V40’er og en rekke Ford’er, forteller Albertsen.

Les også: Mats (33) valgte Volvos nye elbil.

Verdikupong

Ikke alle kundene som er interessert i å benytte seg av bruktbilkampanjen har en innbyttebil. Da kan de velge seg en annen liten gulrot.

– De som da kjøper en bruktbil på opp til 200.000 kroner får en verdikupong hos Bil i Nord på 10.000 kroner. Den kan de enten bruke på utstyr, eller som prisavslag på bilen de kjøper, sier Albertsen.

Geir Albertsen, bruktbilsjef i Bil i Nord.

Kjøper man en bruktbil til over 200.000 kroner, får man en verdikupong på 20.000 kroner.

– Og dersom man har en innbyttebil med høyere verdi enn 30.000 kroner, og man derfor ikke velger å benytte seg av den garanterte innbytteprisen, får man en verdikupong i stedet, legger han til.

God erfaring

Albertsen forteller at Bil i Nord har god erfaring med innbyttekampanjer.

– Jeg tror det er mange som «hiver seg på» dette tilbudet! Historisk har vi sett at disse kampanjene er populære, sier han.

– Mange sitter på biler som ikke har så stor verdi, og nå har de muligheten til å få litt verdi ut av dem.

Les også: 4 steg mot et trygt kjøp av din neste bil.

– Vær tidlig ute

Kampanjen varer fram til 13. april – over påske.

– Og husk: de beste bruktbilkjøpene går først, så det kan være smart å være tidlig ute, råder Albertsen.