Fram til nyttårsaften kjører Bil i Nord en stor innbytte-kampanje på en rekke Ford-modeller.

Les mer om Bil i Nords Ford-kampanje her!

– Dette er en kampanje på hovedsakelig nye lager- og utstillingsbiler fra Ford, forteller bilselger Roar Jensen ved Bil i Nord Tromsø.

– Vi skal tømme 2019-lageret, og tilbyr derfor gode priser.

Minst 30.000

Kampanjer er altså som følger: dersom du har en bil som er EU-godkjent, og som du har eid i mer enn tre måneder, får du minst 30.000 kroner for den som innbyttebil. Du kan siden kjøpe eller lease en Ford nybil, en nyere Ford bruktbil, eller en Ford demobil.

­– Her kan man gjøre et kupp! I tillegg til at vi har rabatter på bilene, får man altså minimum 30.000 kroner hvis man bytter inn en bil. Så lenge bilen er EU-godkjent per dags dato, betyr ikke tilstanden noe. Du kan nærmest levere inn et «vrak», sier Jensen.

Nybiler

Blant nybilene er det flere ulike Ford-modeller å velge mellom i kampanjen: Fiesta, Mondeo, Kuga, S-Max, Focus, varebiler i Transit-serien: Courier, Custom, Transit 2T, samt Rangere.

– Kampanjen gjelder ikke bare på leasing – kundene får samme gode innbyttepris, og gode priser ved kjøp og ved lån, legger Jensen til.

Gjeve titler

Nylig gikk Ford av med seieren i International Van of the Year Award (IVOTY). Nærmere bestemt var det nye Ford Transit Custom Hybrids som ble «Van of the year 2020». På andreplass i kåringen havnet Ford Transit Custom EcoBlue hybrid.

I tillegg stakk nye Ford Ranger av med seieren i International Pick-up Award 2020 (IPUA).

God respons

Roar Jensen har allerede opplevd god respons på den nye Ford-kampanjen hos Bil i Nord.

– På bare noen få dager har det vært god interesse, men vi har flere biler på lager, forteller han.

– Vi har biler i forskjellige farger, og på forskjellig utstyrsnivå. Det er bare å ta kontakt – og husk: kampanjen varer kun ut året!

Les mer om Bil i Nords Ford-kampanje her!

* Bilen du bytter inn må være EU-godkjent pr dags dato, og du må ha eid den i minst 3 måneder.