Bil i Nord tilbyr nå en rekke Volvo-modeller til 0,49 prosent rente.

– Kampanjen gjelder for leasing av lagerførte 2019-modeller. Det er allerede rabatterte priser på bilene, og i tillegg får man en meget gunstig rente på 0,49 prosent. Rentebetingelsen gjelder ved kontraktsinngåelse innen 30. august 2019, sier daglig leder Petter Jørgensen hos Bil i Nord Harstad.

Her kan du se hva som inngår i utstyrspakken Momentum.

Normal rente for bilfinansiering ligger på 3-4 prosent. I kampanjen tilbys kundene en rente på 0,49 prosent de første tre årene.

– Dette er en meget gunstig rente, forteller Jørgensen. 

Les også: Finn bilen som passer til deg.

Populære modeller

XC90 T8 R-design, XC60 T8 R-design, V90 T8 R-design og V60 T8 R-design er noen Volvo-modellene som er med i rente-kampanjen til Bil i Nord.

– Dette er store romslige biler, og mange av de populære bilene vi selger mye fra før, sier Jørgensen.

For salget av ladbar hybrid har virkelig tatt av.

– Mange velger ladbar hybrid når de skal ha ny bil. Da kan du kjøre cirka 3-5 mil på strøm, avhengig av modell. Svært mye av kjøringen til de fleste er småkjøring til og fra jobb og aktiviteter. Er du flink å lade, kjører du som regel bare på strøm. Det gir et lavt forbruk og rimelig drift, sier Jørgensen.

hybrid populær volvo bil i nord bil Plug-in-hybrid XC90 XC60 V90 V60– I tillegg fungerer bilene veldig bra på langkjøring. Da jobber bensinmotoren, og el-motoren sømløst sammen, noe som gir overskudd av krefter og et fornuftig forbruk. Da regenereres strøm ved for eksempel bremsing, slik at el-motoren gjør mye av jobben på de lette partiene. Mange av kundene våre har blitt positivt overrasket over forbruket på langturer, forteller Jørgensen videre.

Bil i Nord er Nord-Norges største privateide bilforhandler, og har avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Leknes, Svolvær, Bodø, Mo i Rana og Mosjøen.

Les også: Derfor velger nordlendinger ladbar hybrid.

Gir handlefrihet

Finansieringstilbudet med den svært fordelaktige renta gjelder ved bestilling av lagerførte modeller så langt lageret rekker. Bilene er rabattert i pris, i tillegg til den gunstig leasing-renta, forteller Jørgensen.

I tillegg til de nevnte modellene, får du også rentekampanjen på andre Volvo-modeller.

– Men det er kun de nevnte modellene som er rabattert. Her får du opptil 29.990 kroner i rabatt, sier Jørgensen.

I eksemplet som Jørgensen legger fram, har han tatt utgangspunkt i en Volvo XC90 T8 H-d til drøye 1.100.000 kroner.

– Med tilbudsrenta vil man i løpet av nedbetalingstiden ha en total besparelse på i overkant av 49.000 kroner. Dette inne­bærer en betydelig handle­frihet for den som kjøper ny bil med dette tilbudet, sier Jørgensen.

bil bil i nord volvo kampanje leasing ny bil XC90 XC60 V90 V60

– Hvis man i tillegg ser på selve beløpet på bilen som er rabattert med 29.000 kroner, kan man spare 80.000 kroner, forteller Jørgensen videre.

For å kunne benytte seg av den fordelaktige renta på 0,49 prosent, stilles det krav til innskudd. Minimums-innskuddet på de ulike Volvo-modellene er følgende:

  • XC90 T8 R-d: Kr.99.900,-
  • XC60 T8 R-d: Kr.99.900,-
  • V90 T8 R-d: Kr.79.900,-
  • V60 T8 R-d: KR.69.900,-

– Hvis innskuddet er på halvparten av minimums-innskuddet, vil kundene få en rente på 1,49 prosent, avslutter Jørgensen med.

Klikk her for å se utvalget av Volvo-modeller i kampanjen

* Rentebetingelsen (0,49%) gjelder ved kontraktsinngåelse innen 30. august 2019. Kjørelengde 15 000 km pr år. Alle priser er inkl. mva. Pris inkl. frakt-, levering. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Avbildet bil er et eksempel, og kan ha ekstrautstyr og andre farger.