– Luftfjæringer gjør at du enkelt kan heve og senke hekken på bilen. Dette er spesielt praktisk hvis du for eksempel skal løfte inn noe stort og tungt inn i bilen. Ved et knappetrykk senkes hekken og du får lettere inn det du skal legge i bagasjerommet.

– Denne funksjonen er også veldig bekvemt hvis du skal hekte på en tung tilhenger eller campingvogn bak bilen din, sier Volvoselger Aleksander Rørnes ved Bil i Nord.

Se video:

Rørnes opplever også at stadig flere velger å bestille tilhengerfeste når de bestiller ny bil hos Bil i Nord.

– Vi ser at de aller fleste som kjøper litt større bil i dag velger å bestille tilhengerfeste på sin nye bil, sier Rørnes.

Les også: Slik unngår du bagasjeromkaos etter handleturen
 

Skjult tilhengerfeste

Rørnes er ikke i tvil om hvorfor du bør gå for tilhengerfeste på din nye bil dersom bilen kan leveres med dette.

– Alle som kjøper større biler bør bestille tilhengerfeste samtidig. Det koster bare en brøkdel i forhold til om du skal få det ettermontert, i tillegg vil andrehåndsverdien på bilen øke, anbefaler Rørnes.

Volvo tilbyr da semielektrisk tilhengerfeste, noe som gjør at tilhengerfeste kan være skjult når det ikke er i bruk.

– Med det semielektriske tilhengerfeste ligger hengerfestet skjult i hekken på bilen. Du åpner da bare bagasjerommet og trykker på en knapp. Da slipper bilen hengerfestet, og det blir synlig. Deretter er det bare å vippe tilhengerfestet på plass i magneten, og da står det bom fast og klart til bruk. Ønsker du å skjule hengerfestet igjen, er det bare å trykke på den samme knappen.

Vi har for tiden kampanje på en rekke nye Volvo-modeller. Klikk her for å se tilbudet.