Polestar er en gjennomprøvd og effektiv metode, utviklet av de beste ingeniører med ekspertise på Volvo's motorer og alle deler som påvirker bilens effekt og din kjøreglede. Vi fokuserer på fem viktige ytelsesområder i bilene, og gir deg en mer presis og balansert kjøreopplevelse.

Slik virker det

Lær mer om hvordan Polestar effektoptimalisering virker ved å se denne videoen.

 

Kan din Volvo optimaliseres?

De aller fleste nyere Volvo modeller kan gjennomgå Polestar effektoptimalisering. Det er også mulig å få optimaliseringen utføre på nye biler før levering. Sjekk her om din Volvo kan optimaliseres. Lenke til modeller >
 

Ta kontakt - få optimalisert din Volvo på 60 minutter

Ta kontakt med ett av våre verksteder og book time for en optimalisering eller få svar på spørsmål om hva dette kan gjøre for din Volvo. Det tar omtrent en time å montere våre optimaliseringer hos en av våre Volvo forhandlere. Den originale garantien og serviceintervallene påvirkes ikke, og heller ikke drivstofforbruket eller utslippsnivåene (g/km). Våre forhandlere er sertifisert for å gjennomføre denne optimaliseringen.

Finn våre forhandlere her. Lenke til våre forhandlere >


Tilbud på Polestar effektoptimalisering for kr. 9.900,-

Vi har tilbud på en Polestar effektoptimaliseringspakke for kr. 9.900,-. For denne prisen for du en oppgradering av bilen din som vi er sikre på du blir fornøyd med.


Ansvar ved optimalisering

Når man optimaliserer en bil innebærer det at bilens tekniske spesifikasjoner endres i forhold til det som er registrert i vognkort og offentlige kjøretøy registre. Dette betyr at bilen må godkjennes på nytt av Statens vegvesen. Du må selv sørge for at vognkortet blir oppdatert. Dette gjøres enkelt med et besøk på en av vegvesenets trafikkstasjoner.

Før du gjør endringene må du sende en melding om ombygging av bil via Skatteetaten sine sider for å motta et vedtak. Dette vedtaket fremlegges for Statens Vegvesen i etterkant av ombyggingen, i tillegg til bekreftelse fra verkstedet som har optimert bilen. Har du spørsmål rundt disse formalitetene så spør våre folk eller les med på Skatteetatens regelverk for oppbygging av bil i forkant.