Hos Bil i Nord har vi i mange år hatt en stor andel bedriftskunder, både store og små. Mange har gjennom årenes løp valgt våre produkter på bilsiden, med tilhørende servicemarkedtjenester. Når bilen er en vesentlig del av forretningsvirksomheten, vil valget av samarbeidspartner være avgjørende for resultatene. Hos Bil i Nord har vi sterkt fokus på å være en trygg og god samarbeidspartner for våre næringskunder.
En næringsvirksomhet som stiller store krav til leverandøren, er taxinæringen. Som taxieier er det viktig med en samarbeidspartner som forstår behovene i bransjen, og som klarer å levere produkter og tjenester i tråd med disse. Det er ikke rent få biler som er levert som taxi fra Bil i Nord på alle våre merker. Dette er vi stolte av.
Vår store bredde innen produkter for næringsvirksomhet, med varebiler, minibusser, pick-up, skap-biler, spesialkjøretøy og ulike personbiler, gjør at våre kunder kan finne den rette bilen for sin virksomhet hos oss. I tillegg til svært mange små og mellomstore bedriftskunder, har også større bedrifter valgt oss som leverandør. Også innen bransjer som kreves spesialkjøretøy finner du produkter på veiene fra Bil i Nord.
Vi tilbyr løsninger skreddersydd for ditt behov og samarbeider med mange profesjonelle underleverandører. Vårt salgsteam er kompetent og vil bistå deg som kunde for å finne de optimale løsningene i hvert enkelt tilfelle.
Bil i Nord tilbyr løsninger innen finansiering, forsikring, serviceavtaler, dekkhotell og total løsninger for bil administrasjon.