For det er noe med det. Hadde vi bare hatt vår egen helt nye Volvo. Nybil-lukta og den gode følelsen av tillit. Alt fungerer som det skal. Høyeste utstyrsnivå. Helt nye vinterhjul. Da hadde turen gått som en lek!

Vi er mange som har den drømmen mens vi planlegger kjøretur med familien. “Det er jo til alles beste”, argumenterer vi, og viser frem spesifikasjonene på Volvo XC70. “Ser du, vi kommer aldri til å kjøre oss fast med denne tøffingen!”, smiler vi, mens vi klikker oss videre på nettsiden til Volvo. “Topp sikkerhet for ungene! Og se, vi kan få berøringsskjerm og koble oss til internett i bilen…”. “Og hva koster den, da?”, svarer din kjære.

Det er da du kan hente frem www.bilinord.no, og lene deg tilbake mens du svarer. “Tja, Bil i Nord har leasing-tilbud på en rekke Volvo-modeller nå i mars. Men høyeste utstyrsnivå og helt nye vinterhjul.”. Så kan du peke på månedsprisen og forklare fordelene med leasing, spesielt nå, med den lave renta…

Jeg innrømmer glatt at jeg er en av de som stadig drømmer om ny bil. Det er ikke til å unngå når man jobber midt i “godteskåla”, slik jeg gjør. Da er det ekstra stas å kunne bidra til at dere som deler min drøm kan få realisert den!
Jeg ønsker dere alle en riktig fin mars, og en herlig kjøretur til påskeferien!

Kjør forsiktig,
Jan Hugo