Bil i Nord tilbyr nå en rekke Volvo-modeller til 0,99 prosent rente*.

– Kampanjen gjelder for bestilling av nye 2019-modeller, og tilbys både for kjøp og leasing. Det er allerede rabatterte priser på bilene, og i tillegg får man en meget gunstig rente på 0,99 prosent. Rentebetingelsen gjelder ved kontraktsinngåelse innen årets utgang, sier Volvo-selger Aleksander Rørnes hos Bil i Nord.

Normal rente for bilfinansiering ligger på 3-4 prosent. I kampanjen tilbys kundene en rente på 0,99 prosent.

– En meget gunstig rente, forteller Rørnes. 

Les også: Nå kan du sjekke inn på dekkhotell - kun 895 kroner per sesong  

bil, volvo, V90, V60, kampanje, Bil i Nord

Populære modeller

XC90, XC60, V90CC, V90, V60 og V60CC er Volvo-modellene som er med i dieselkampanjen til Bil i Nord.

– Dette er store romslige biler, og mange av de populære bilene vi selger mye av fra før, forteller Rørnes.

V60CC er Volvos siste modell, som ble lansert tidligere i høst.

Bilene er utstyrsmessig klar for bruk.

Tar man utgangspunkt i XC60 får man med R-design, metallic lakk, teknikkpakke, mørke vinduer og vinterhjul med i pakkeprisen.

Les også: VolvoXC60 er kåret til Årets bil i verden

bil, bil i nord, volvo, v60, bilselger,

Gir handlefrihet

Finansieringstilbudet med den svært fordelaktige renta gjelder ved bestilling av nye 2019-modeller så langt lageret rekker. I eksemplet som Rørnes legger fram har han tatt utgangspunkt i en Volvo XC60 D5 til drøye 852.200 kroner.

– Med tilbudsrenta vil man i løpet av nedbetalingstiden ha en total besparelse på i overkant av 38.000 kroner. Dette inne­bærer en betydelig handle­frihet for den som kjøper ny bil med dette tilbudet, sier selgeren.

– Hvis man i tillegg ser på selve beløpet på bilen som er rabattert med 42.000 kroner, kan man spare 80.000 kroner, forteller Rørnes videre.

Bil i Nord er Nord-Norges største privateide bilforhandler, og har avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Leknes, Svolvær, Bodø, Mo i Rana og Mosjøen.

Krav til egenkapital

I kampanjen stilles det krav til egenkapital.

– For denne kampanjen stilles det krav til 10 prosent i egenkapital ved leasing, og 35 prosent i egenkapital på lån. I tillegg er det krav om at man selvsagt er kredittverdig, og har fast inntekt, sier Rørnes.

Klikk her for å se utvalget av Volvo-modeller i kampanjen.

*Rentebetingelsen gjelder ved kontraktsinngåelse innen 31.12 2018, og er flytende, 10 prosent egenkapital og finansiert gjennom Volvo Car Finance. Kjørelengde 15 000 km pr år. Alle priser er inkl. mva. Pris inkl. frakt-, leverings- og adm. kostnader levert forhandler. Tilbudet gjelder ved bestilling av ny 2019-modell så langt lageret rekker.