– Har du en gammel bil som ikke er verdt det helt store, så tar vi den i innbytte og betaler 30.000 kroner for den. Innbyttebilen kan benyttes som innskudd på leasing eller egenkapital på lånefinansiering. Hvis du ikke har innbyttebil, får du en serviceavtale inkludert i prisen, sier daglig leder Jan Hugo Svendsen i Bil i Nord.

Klikk her for å lese mer om kampanjen.

Avtalen forutsetter at innbyttebilen er EU-godkjent, registrert og leveres med to hjulsett.

–  Dette er en meget attraktiv avtale for dem som kan tenke seg en nesten ny bil til en svært god pris. Dette er også to populære Volvo-modeller, sier Svendsen.

De beste bruktbilene

Daglig leder Jan Hugo Svendsen i Bil i Nord. I denne kampanjen får du en Volvo V40 eller V40 CC som er utvalgt gjennom programmet Volvo Selekt.

–  Disse bilene gjennomgår en omfattende Volvo-godkjent kvalitetskontroll. Det betyr at de blant annet får oppdatering av nyeste tilgjengelige programvare, i tillegg til Volvo Selekt-garanti, veihjelp og bytterett, sier Svendsen.

Dette er Volvo Selekt: 

  • Bilen har inntil 7 år/150.000 km nybil-garanti
  • Bilen har komplett servicehistorikk, og er kontrollert av autorisert Volvo-mekaniker
  • Bilen er oppgradert med nyeste software og har gjennomgått en 100-punkts sjekkliste
  • Bilen har 12 måneders veihjelp/24 timers Volvo-assistanse hele året
  • Bilen har bytterett i 30 dager, innenfor 1.500 km

Les også: Nå kan du kjøpe bruktbil – med nybilgaranti

Lease eller kjøpe

Stadig flere privatpersoner foretrekker også leasing som finansieringsmåte. Hos Bil i Nord velger 8 av 10 kunder leasing, og det er også mulig å lease brukte biler.

– Mange synes det er bedre å ha en ny bil og betale et månedlig beløp, enn å ta opp et lån for å kunne kjøpe den samme bilen. Med leasing slipper man også bekymringen om innbytte eller selge bilen privat. For de fleste betyr leasing enklere bilhold, sier Svendsen.

Les også: Kjøpe eller lease – hva lønner seg

Liten og driftssikker familiebil

Volvo V40 er den sikreste bilen i kompaktklassen, ifølge sikkerhetstesten til Euro NCAP. 

Volvo 40 er en god bil som kan kjøres langt uten at du merker milene du legger bak deg, samtidig som den er enkel å parkere hvis du kjører i byen. Driftssikker og billig i drift er den også. Det er en perfekt bil til førstegangssjåføren eller til deg som har en liten familie, sier Svendsen.

Les også: Tone: Jeg er kjempefornøyd med min V40

Volvo V40 Cross Country. Volvo V40 Cross Country er designet for landeveier med ujevnt underlag, men også bylivet med sin perfekte størrelse for rask fremkommelighet.

– Volvo V40 Cross Country har en barsk stil med en solid konstruksjon og høyere bakkeklaring. Felger og dekk er større, og du får et godt veigrep på alle slags veier i all slags vær, forteller Svendsen.

Klikk her for å sjekke utvalget av brukte Volvo-er hos Bil i Nord.

Rentebetingelsen gjelder ved kontraktsinngåelse innen 31.03 2019. Kjørelengde 15 000 km pr år. Alle priser er inkl. mva. Pris inkl. frakt-, levering. Administrasjonskostnader tilkommer. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Avbildet bil er et eksempel, og kan ha ekstrautstyr og andre farger.

*Vi forutsetter at innbyttebil er EU-godkjent, registrert og leveres med to sett hjul.