Aldri tidligere har Bil i Nord solgt flere biler.
Sammenlignet med fjorårets første kvartal kan Bil i Nord-konsernet vise til en økning på 50 prosent i bilsalget, fra 573 biler i fjor til 864 biler i år.

– Vi har solgt nesten 300 biler hver måned i første kvartal. Det er en fabelaktig utvikling, og vi har aldri tidligere opplevd et slikt godt bilsalg. Våre merker er etterspurt, og det gjelder også premiumbilene som er i ferd med å bli folkebiler. Mange kjøper bilene uten hverken å ha sett eller kjørt dem, sier Bil i Nord-sjef Jan Hugo Svendsen (bildet).

– Volvo har den største veksten både i april og hittil i år. Så langt i år har de vokst med nesten 42 prosent fra samme periode i fjor, skriver Dagens Næringsliv.
 

Populære SUV-er

Det siste året har Volvo lansert en rekke nye modeller, som har skapt stor blest både i media og ute hos folk.
Volvo har det siste året lansert en rekke nye modeller. Det gir hektiske dager for salgssjef Asgeir Nilsen ved Bil i Nord Finnsnes.

– Det siste året har det kommet nyheter fra Volvo på løpende bånd. V90-en som erstattet V70 er spesielt populær. Det er også hybridvarianten XC90 T8 som gikk ned 100.000 kroner i avgiftslette ved nyttår. De mange nyhetene har pirret folks interesse, sier salgssjef Asgeir Nilsen i Bil i Nord Finnsnes.
 

Snart kommer Volvos «folkebil»

I tillegg har Bil i Nord for tiden store ordrereserver, noe ikke minst den nylig lanserte XC60 står for. På landsbasis har den solgt over 1.000 biler – flere måneder før levering.

– XC60 har vært Volvos mest suksessrike bil noensinne, og nå kommer en ny versjon. Vi har aldri tidligere opplevd så stor interesse for en bil. Denne kommer også i en hybridvariant, som er gunstig miljømessig. Salget på XC60 har virkelig tatt av, og de fleste velger hybridvarianten, sier Nilsen.
De første bilene leveres fra fabrikken i Göteborg til høsten, og til sommeren kan man få prøvekjørt bilen hos Bil i Nord.
 

Volvo er i omdømmetoppen

Nye XC60Sist uke kom årets omdømmemåling som viser at Volvo har landets nest beste omdømme, kun slått av Vinmonopolet.

– Denne positive utviklingen i Volvos omdømme har vi avdekket i vår omdømmemåling gjennom flere år. Volvo bygger sten på sten, leverer sikkerhet og kvalitet, og nyter nå stor tillit i befolkningen, sier Jonny Nordøy, ansvarlig for Kantar TNS omdømmemåling.
Bil i Nord har de siste årene jobbet systematisk for å øke kundetilfredsheten.

– Det er viktig å vite at kunden er fornøyd gjennom hele prosessen, også etter at bilen er levert. Vi bryr oss hele veien, og takker alle nye og gamle kunder for tilliten de viser oss, sier Jan Hugo Svendsen.
 

Lytter til kundens behov

Bil i Nord har åtte avdelinger, og er Nord-Norges største bilforhandler. Med det økte bilsalget er det hektiske dager.

– Vi har store ordrereserver og vi får levert nye biler hver uke. For hver levering er det mye som skal på plass, det være seg finansiering, forsikring, dekkhotell og andre dokumenter. I tillegg er det full fres på dekkhotellet nå i mai, sier salgssjef for Volvo Asgeir Nilsen ved Bil i Nord Finnsnes.

Han og resten av selgerkorpset er opptatt av å lytte til kunden, for å finne bilen som passer kundes behov.

– Kunden skal alltid være fornøyd etter et bilkjøp hos oss.

Se Bil i Nords kampanjer på Volvo her.