Torsdag, fredag og lørdag har Bil i Nord på Skattøra Ford-dager med opptil 60.000 kroner i rabatt på ulike Ford-modeller.

– Her kan du gjøre et ekte bilkupp, og kjøre hjem med ny bil samme dag eller få bestilt ny bil til sommerferien, sier salgskoordinator Mona Johansen hos Bil i Nord Tromsø.
I tillegg til gode rabatter på nye biler, bruktbiler og varebiler, er det også gode tilbud på nye dekk, barnestoler, skibokser, takstativ og vindusviskere.
 

Tre tøffe vinterbiler

Å finne definisjonen på en god vinterbil er ikke lett, men det er mulig å sette opp kriterier for hva en slik bil bør kunne by på av kvaliteter.

Håvard Olaisen og Kristoffer BremsethFords Kuga, S-MAX og Edge oppfyller alle kriteriene. Varme i vinduene sørger raskt for en isfrie ruter, og kupèvarmer gjør temperaturen inne i bilen behagelig.
Å kunne komme seg opp alle bakker er også svært viktig for en vinterbil, noe firhjulstrekket sørger for. Kuga, S-MAX og Edge har alle samme firhjulstrekk-system.
 

Ford Kuga – smart familie-SUV

Ford lanserte i januar en oppgradert Kuga, her med utstyrsnivået ST-Line.

Ford Edge leveres med en omfattende utstyrspakke selv uten ekstrautstyr, forteller Håvard Olaisen hos Bil i Nord.

– Dette er topputgaven fra Kuga i år med oppgradert front, firhjulstrekk og fin høyde slik at den kommer seg enkelt fram overalt. Dette er en mellom-SUV med tøff design, og passer til en familie med to barn, sier Ford-selger Håvard Olaisen hos Bil i Nord Tromsø.
 

Ford Edge – tøff og barsk SUV

Med mye utstyr, god plass og tøft design er Ford Edge en svært spennende SUV.

– Dette er en tøff bil. Bagasjeromplassen er enorm og har plass til alt du har lyst til. Det er en romslig bil med god bakseteplass. Den har aktiv støydemping, som gjør den behagelig å kjøre. Den passer til tre barn i baksetet og har store, gode seter. Det er en amerikansk bil, men den er produsert i Canada og tåler vinteren veldig godt, sier Ford-selger Kristoffer Bremseth.
 

S-MAX – familiebilen med plass til 7

Ford S-MAX er en av få biler på markedet hvor det er tre isofix-fester i midtsetet bak.

– Dette er en skikkelig familiebil med fleksible seteløsninger. Her er det plass til tre store barnestoler i bredden, samtidig som Fords kjørekomfort er beholdt. Det er mange barnevennlige løsninger her, for eksempel koppholder og eget bord til ungene. Det er også et eget speil slik at man kan følge med på hva som skjer i baksetet. Setene er fleksible, og man kan ta dem opp eller ned ettersom det passer deg, forteller Bremseth.

Ford Kuga, Ford Edge og Ford S-MAX hos Bil i Nord Tromsø.

Ford Kuga, Edge og S-MAXBil i Nords Ford-dager er lagt opp slik at du kan ta med hele familien. Det serveres pølse, is, brus og vafler, og alle som kommer er med i loddtrekning av fine premier.
Det er gunstige priser på flere modeller, både nye og brukte – i tillegg til varebiler.

Torsdag: åpent  07.30-19.00
Fredag: åpent 07.30-18.00
Lørdag: åpent 10.00-17.00