Vi mener det er all grunn til å feire når Ford nå har valgt Bil i Nord som eneforhandler i Tromsø. Og gavene gir vi selvsagt til dere, våre kjære kunder!

Ford er et bilmerke som mange har et godt og nært forhold til. Med sine kolleksjoner som spenner fra små bybiler, romslige stasjonsvogner til robuste nyttekjøretøy, har vi biler som kan passe for de fleste. Bil i Nord har lang erfaring med merket, og er stolt og glad over å nå skulle få bidra til at alle dere Ford-elskere i og rundt Tromsø finner akkurat den bilen dere ønsker og trenger hos oss. I tillegg lover vi å stelle pent med den, både gjennom service og andre behov bilen måtte ha, slik at dere kan kjøre trygt og behagelig lenge. Vårt andre hovedsete som Ford-forhandler ligger i Svolvær, og også der vil vår Ford-erfaring gi deg det beste utgangspunktet for et godt kjøp og den beste service.

For oss i Bil i Nord er det noen verdier som teller over de andre. Det er disse vi har innprentet i ryggmargen og som skal prege det vi gjør til det beste for deg. Vi skal være lønnsomme fordi vi har de mest fornøyde bilkunden i nord – dere skal alltid få valuta for pengene. Åpne og oppriktige skal vi by på oss selv og være løsningsorienterte. Vi skal kombinere vår kompetanse og vårt engasjement med evnen til å lytte og ta utgangspunkt i deg og dine behov, og vi skal alltid holde våre avtaler med deg.

I tillegg til å tilby deg vår kompetanse, erfaring og verdier, har vi lyst til å gi deg noen skikkelig gode tilbud i forbindelse med feiringen. Derfor inviterer vi til Ford kampanjedager fra 26. – 29. august både i Tromsø og i Svolvær. Både nybil, service, tilbehør og dekk er på kampanje, og vi ønsker deg hjertelig velkommen til en god handel!

Kjør forsiktig!