Bil i Nord var selvfølgelig sterkt tilstede på «Voice of Volvo» for å ta del i feiringen og se på nye Volvo V60, som kommer til våre forhandlere senere i år.

Volvo har til de grader tatt storeslem de siste årene med nye modeller på løpende bånd. Alle har blitt tatt godt imot i markedet, og fått prestisjefylte priser og scoret høyt på uavhengige sikkerhetstester.

I Nord-Norge har de nye Volvo-modellene blitt tatt svært godt i mot, og nå suser Volvo til topps på bilstatistikken i nord.

– Bilbransjen er i sterk endring, og ikke minst gjør digitaliseringen til at vi stadig må endre oss, både hvordan vi tenker om bil og hvordan vi selger bil. Å være tidlig ute med innovative og framtidsrettede løsninger mener jeg er avgjørende for at vi skal klare å utvikle oss i takt med alle de endringer som skjer i bilbransjen og i samfunnet forøvrig.

– Kundene forventer stadig mer og ønsker fleksible løsninger som passer for dem. Volvo sitter i førersetet og leder an utviklingen i bilbransjen, sier administrerende direktør Øystein Herland i Volvo Car Norway.

Les også: Har solgt rekordmange biler i 2017
 

Nå kan du abonnere på bilen

De siste årene har leasing blitt mer og mer vanlig blant privatkunder, og med bakgrunn i innovasjon har Volvo nå lansert konseptet med et bilabonnement. Dette skaper helt andre muligheter og løsninger for den enkelte kunde.

– Lanseringen av Care by Volvo har vært en milepæl. Norge er ett av sju Volvo-markeder i verden hvor et slikt bilabonnement innført, sier Herland.

En annen innovativ løsning er for eksempel funksjonen «bildeling» som finnes på nye Volvo XC40, der du via din smarttelefon kan dele bilen med en venn eller familie uten å utveksle bilnøkkel. Vedkommende du deler bilen med bruker helt enkelt sin telefon som nøkkel, og dere kan dele bil permanent.

Volvo-forhandlere

Delte ut priser

Under årets Volvo-samling ble det også delt ut en rekke priser. Bil i Nord Finnsnes var en av tre nominerte som Årets forhandler, men nådde ikke til topps.

– Vi er stolte over nominasjonen, og lover å jobbe knallhardt for å bli enda bedre. En slik seier krever ekstraordinær jobbing i alle ledd, og med denne nominasjonen viser vi at vi er nærme, sier daglig leder Geir Albertsen ved Bil i Nord Finnsnes.

Les også: Volvo XC60 er kåret til Årets bil i verden

Bil i Nord Finnsnes

«Vi tror på Nord-Norge»

I 2018 har Bil i Nord lansert sitt nye motto «Vi tror på Nord-Norge». Det viser at bilkonsernet er i ferd med å både ta samfunnsansvar, men også gjøre sitt for å bidra til vekst og innovasjon i landsdelen.

– Bil i Nord er nå Nord-Norges største bilforhandler, og vi ser en positiv utvikling i landsdelen. Volvo produserer biler som passer perfekt til nordnorske forhold, og vi ser at de nye modellene blir tatt varmt imot av nordnorske kunder. Alle bilene Volvo produserer blir grundig testet, noen også i Nord-Norge. Vi ønsker å være med på å styrke landsdelen videre, sier Herland i Volvo Norge.

Den nye familiebilen Volvo V60

V60 – Volvos nye familiebil

Under arrangementet fikk alle Volvo-selgerne hos Bil i Nord en sniktitt på den nye Volvo V60.

 Nye Volvo V60 er en allsidig familiestasjonsvogn som hjelper deg å få mest mulig ut av hverdagen.

Et avansert chassis, kraftige motorer og flere kjøremoduser å velge mellom gir deg en engasjerende kjøreopplevelse. Innvendig er skandinavisk håndverk kombinert med smart teknologi for å skape en kupé hvor du alltid vil trives.

Både innvendig og utvendig utstråler V60 den kvaliteten og målbevisstheten som definerer god skandinavisk design. Vi har i mer enn 60 år vært drevet av en visjon om å skape stasjonsvogner som beriker folks hverdag. Med stasjonsvognen V60 har Volvo oppnådd nettopp dette.

Volvo V60 T8 Twin Engine plug-in hybrid

Stort bagasjerom

Nylig fikk alle Volvo-selgerne hos Bil i Nord en sniktitt på bilen på arrangementet «Voice of Volvo» på Telenor Arena.

– Dette blir en spennende bil i Volvofamilien. Nye Volvo V60 er lengre enn gammelbilen, større hjulavstand og en «rettere» bakluke enn nye V90. Det gir svært god bagasjeplass, sier selger Rune Liland ved Bil i Nord Leknes.

Nye V60 er 4,76 meter lang. Det er 13 centimeter lengre enn første generasjon V60. Bagasjerommet er 529 hele liter, som betyr bare marginalt mindre enn V90.

Les også: Krister ble overrasket da han så hvor lite drivstoff bilen brukte 

V60 bagasjerom

Del av nye Volvo-familien

Volvo har de siste årene gjennomført en voldsom modelloffensiv, og hele utvalget er blitt byttet ut i løpet av bare noen få år. Nå er turen kommet til familiebilen V60, som er bygd på samme plattform.

– Nye V60 er blitt ny fra innerst til ytterst, og det er ikke vanskelig å se at dette er en Volvo. Slektskapet til både V90 og XC60 er svært tydelig, sier Liland.

De første V60-bilene kommer til sommeren. Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon.