VM i Seefeld er i gang. I knappe 14 dager møtes verdens beste langrennsløpere, kombinertløpere og skihoppere for å konkurrere i den lille alpelandsbyen i den østerrikske delstaten Tirol.

– Volvo er stolt leverandør av biler til Skiforbundet, og vi er stolt Volvo-forhandler. Vi tror dette kommer til å bli nok et bra mesterskap for våre norske VM-helter, og ønsker at alle skal få være med i feiringen, sier daglig leder Jan Hugo Svendsen i Bil i Nord.

Derfor har den nordnorske bilforhandleren laget en egen VM-kampanje som gjelder under VM og uka etter.

– Under VM kliner vi til med gratis vinterdekk og vinterhjul til alle som kjøper ny bil. Vi har også firehjulstrekk til kun 9.900 kroner og en serviceavtale til kun 5.900 kroner. Denne avtalen gir deg tre servicer til prisen av én, sier Svendsen.

Klikk her for å se VM-kampanjen!

Populært med firehjulstrekk

Opplysningsrådet for veitrafikken (OVF) viser at salg av biler med firehjulsdrift øker, og i 2018 var det registrert 60.924 firehjulsdrevne biler på det norske markedet.

Salgssjef Viggo Henningsen i Bil i Nord. – Flere og flere av våre kunder ønsker seg firehjulstrekk. I Nord-Norge har vi et klima, og en lang vinter som gjør det praktisk å kjøre bil med firehjulstrekk. Mange av Volvos biler tilbyr AWD som standard, sier salgssjef Viggo Henningsen i Bil i Nord.

Det er flere årsaker til at firehjulstrekk er populært.

– Mange lever en aktiv livsstil, og er ofte på farten for å stå på ski eller dra på hytta. Ofte kan man oppleve utfordrende kjøreforhold, og da er det absolutt en fordel med firehjulsdrift for å komme seg dit man ønsker, sier Henningsen.

Les også: Derfor velger nordlendinger ladbar hybrid

Sikre biler

POPULÆR: Bil i Nord tilbyr nå firehjulstrekk på Volvo til kampanjepris. Volvo Cars har sin egen nullvisjon – fra år 2020 skal ingen omkomme eller bli alvorlig skadet i en ny Volvo.

– Volvo er laget for Skandinavia, og bilene har høye krav til komfort, driftssikkerhet og kjøresikkerhet. Bilene scorer høyt i uavhengige sikkerhetstester, og passer perfekt til nordnorske forhold. Det er også årsaken til at Volvo i fjor tronet på topp og er markedsledende over store deler av Nord-Norge, sier Svendsen.

Les også: Volvo troner på biltoppen

VM-kampanje

Svendsens egen VM-favoritt er Therese Johaug, 30-åringen fra Dalsbygda, som har vist en fantastisk form hele vinteren.

Daglig leder Jan Hugo Svendsen i Bil i Nord. – Johaug har imponert i flere år, men det siste året har hun virkelig vist klasse. Det gjelder både med tanke på den innsatsen hun viser og ikke minst teknikken. Jeg tror dette blir Johaugs mesterskap, sier Svendsen.

I tillegg til VM-kampanjen har Bil i Nord en VM-konkurranse på egne Facebook-sider hvor du kan en skipakke til en verdi av 3.000 kroner. Alt du trenger å gjøre er å tippe hvor mange medaljer Norge tar i Seefeld.

Klikk her for å bli med på konkurransen!
 

Rentebetingelsen gjelder ved kontraktsinngåelse innen 10. mars 2019. Kjørelengde 15 000 km pr år. Alle priser er inkl. mva. Pris inkl. frakt-, levering. Administrasjonskostnader tilkommer. Avbildet bil er et eksempel, og kan ha ekstrautstyr og andre farger.
* Serviceavtale inkluderer tre servicer.