Nord-Norges største bilkonsern Bil i Nord ønsker å gi en gave til kundene i forbindelse med 50-årsdagen til konsernsjef Thor Drechsler.

Konsernsjef Thor Drechsler– Eieren jubilerer og vi gir kunder 50.000 kroner i rabatt på alle våre V90 og S90 lagerbiler. I tillegg gir vi en lav rente på 2,95 prosent, sier daglig leder Jan Hugo Svendsen i Bil i Nord.

Suksess med Volvo

De første eksemplarene av Volvo V90 og S90 ble levert til kunder i fjor høst, og Bil i Nord og Volvo opplever et eventyrlig salg av alle de nye Volvo-modellene.

– Volvo V90 er en kjøremaskin, og i testene kommer den like godt ut som andre premiumbiler. Den er for eksempel fullt ut på høyde med Audi. Det er en godt utstyrt bil med det rette utstyret, og bilens design gjør at man virkelig legger merke til den. Komforten er også blitt enda bedre. Volvo var kjent for å ha gode seter, men det er nå tatt til et nytt nivå, sier bilselger Aleksander Sem Rørnes hos Bil i Nord.

Les også: Denne bilen sparer du 100.000 kroner på

Sikkerheten er i høysetet med de nye Volvo-modellene. En rekke systemer hjelper sjåføren med å unngå ulykker. Teknologien overvåker omgivelsene kontinuerlig og bistår deg mens du kjører.

– Bilen «leser» store dyr som elg i veibanen, og reagerer også dersom man kommer for nært et annet kjøretøy, forteller salgssjef Asgeir Nilsen ved Bil i Nord Finnsnes.

Klikk her for å lese mer om V90/S90-tilbudet.
 

Kjøpte ny bil på impuls

Kato Norvang var den aller første som fikk «bursdagsrabatatten» – uten at han visste om det. I slutten av mars kom han til Bil i Nord for å levere inn en Volvo v70 etter endt leasingperiode.

– Jeg skulle egentlig ikke ha ny bil før til høsten, men mens papirene ble ordnet gikk jeg rundt i lokalet og så på bilene. Jeg hadde sett V90 på nettet tidligere, men hadde ikke sett at de hadde fått den med firhjulstrekk. Bilselgeren sjekket i databasen og fant en V90 med firhjulstrekk, så da var det gjort. Vi ble en ekstra natt i Tromsø for å få ordnet papirarbeidet, og så kjørte vi hjem med ny bil, forteller Kato Norvang. Han forteller at det er den fjerde bilen familien leaser fra Bil i Nord. -Jeg har alltid kjørt Volvo. Min første bil kjøpte jeg da jeg var 18 år, og det var en Volvo 244 fra 1979, sier 42-åringen. Denne gangen vurderte han flere andre bilmerker, men endte til slutt opp på Volvo likevel.

Kato Norvang– Hittil er jeg svært fornøyd, og så er jeg spent på om bagasjerommet er like stort som i V70-en. Der var det vanvittig med plass, og vi som kjører på skirenn eller sykkelritt, trenger stort bagasjerom.
 

Tilbud på 2017-modeller

Flere uker etter salget oppdaget Kato Norvang jubileumstilbudet i forbindelse med Thor Drechslers 50-årsdag.

– Jeg sendte en epost og spurte om jeg også kunne få rabatten selv om salget skjedde før kampanjestart, men da fikk jeg beskjed om at den hadde jeg allerede fått – uten at jeg visste om det. Jeg visste bare at jeg hadde fått en god pris, ler Kato Norvang.

Hos Bil i Nord Tromsø får du også store kundefordeler på BMW X3 lagerbiler. Se hele tilbudet her.

Tilbudet gjelder 2017-modeller på lager, ikke bestillingsbiler, og i perioden april, mai og juni eller til lageret er tomt.