De nye stasjonsvognene Volvo V90 og V90 Cross Country formelig flyr ut av butikken. De to siste månedene er det solgt slike biler for 39 millioner kroner hos Bil i Nord.

Bilforhandleren har solgt til sammen 56 biler av sorten Volvo V90 og V90 Cross Country de siste åtte ukene.

Denne uken spanderte Volvo kake på alle Bil i Nords seks avdelinger for det gode salget. Salgsmålet er nådd med god margin – èn måned før årsslutt.

– Dette viser at Volvo har levert biler som overoppfyller forventningene til potensielle kjøpere. Mange bilinteresserte har ventet på V90 og V90 Cross Country, og de store forventningene blir mer enn innfridd. Bil i Nord topper salgsstatistikken til Volvo for hele landet, sier en fornøyd daglig leder Jan-Hugo Svendsen i Bil i Nord.

Volvo-selger Aleksander Sem Rørnes sier at de fleste som kjøper Volvo V90 og V90 Cross Country er voksne.

– Mange har sett, ventet og nå som de endelig har fått prøvekjøre bilen og sett hvor bra den er, så kjøper de, sier Rørnes.

Sikkerheten er i høysetet med de nye Volvo-modellene. En rekke systemer hjelper sjåføren med å unngå ulykker. Teknologien overvåker omgivelsene kontinuerlig og bistår deg mens du kjører.
 

Sparer motoravgift

Det er få av kjøperne som får bilen under juletreet i år, til det kom nemlig statsbudsjettet med en ekstra julegave.

– Avgiften for store motorer går drastisk ned, og for dem som får bilen levert neste år, er det en besparelse på drøye 34.000 kroner, sier Rørnes.

Bil i Nord feirer i år 20-årsjubileum og gir tilbud på alle Volvo-modeller. Klikk her for å se alle tilbudene.