– Per i dag har vi ikke noe dekkhotell hos oss, så dette kommer til å være en helt ny tjeneste vi kan tilby våre kunder, forteller daglig leder ved Bil i Nord Mosjøen, Svend Elvebakk.

Ved å åpne dekkhotell vil Bil i Nords kunder få enda bedre service.

Nytt dekkhotell

– Vi har ennå ikke satt noe tall på hvilken kapasitet vi skal ha, men målsetningen vår er å få plass til 1500 dekksett, noe som tilsvarer 6000 bildekk, forteller Elvebakk.

Bil i Nord har planer om å åpne opp det nye dekkhotellet til dekksesongen starter nå i oktober. Dekkhotellet kommer til å ligge vegg i vegg med Bil i Nords eksisterende lokaler på Nyrud i Mosjøen.

Skal ansette dekkhotellansvarlig

– Vi jobber nå med å ansette en dekkhotellansvarlig som skal ha ansvaret for det nye dekkhotellet. Vi jobber også med å klargjøre lokalene med løftebukk, hjulmaskiner og dekkreoler. Vi legger selvsagt også opp til at det skal være bilklargjøring i lokalet.

Fordelen for kunden er at dekkene lagres og blir tatt hånd på best mulig måte. De vil sjekkes på mønterdybde og vi vil se etter skader og unormalslitasje.

Dersom dekkene ikke er i forsvarlig stand eller må byttes, varsler vi kunden om dette.  For mange kan det være vanskelig å følge med på dette selv, sier Elvebakk.

Bil i Nord Mosjøen medarbeidere ansatte stilling ledig jobb

Øker antall medarbeidere

I tillegg til ansvarlig for dekkhotell og bilklargjøring, ser Bil i Nord Mosjøen etter ytterligere to medarbeidere.

– Bil i Nord har Nord-Norges mest fornøyde kunder, og med den særdeles gode modellrekka til Volvo merker vi et økende trykk. Vi er derfor på jakt etter en bilselger og en bilmekaniker for å styrke staben og fortsette det gode arbeidet med å ha helt fornøyde kunder, sier Elvebakk.

 Klikk her for å lese mer om de ledige stillingene. 

Bil i Nord er Nord-Norges største bilkonsern med 10 avdelinger og en omsetning på ca. 1,2 mrd. kroner.

Konsernet er representert i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Svolvær, Leknes, Bodø, Mo i Rana og Mosjøen og har ca. 200 ansatte.

Ved alle avdelinger tilbys bilsalg, verksted, bilpleie samt tilbehør og reservedelssalg. Vi er i stadig vekst og vil inspirere våre kunder, leverandører og kollegaer slik at vi alltid skal gi den beste kundeopplevelsen.

Bil i Nord – Best i Nord.