Volvo Service 2.0!

Vi ønsker at livet ditt skal være enkelt og ukomplisert, og at du får mest mulig ut av din Volvo. Derfor tilbyr vi Volvo Service 2.0, en service som går litt lenger. Vi gir bilen din fri programvareoppdatering (som kan gjøre den litt bedre ved hver service). Bilen din får også fri Veihjelp i ett år, og vi står til disposisjon via vår telefontjeneste 24/7/365.

Vi kaller det Volvo Service 2.0.

Volvo Service 2.0 gjelder alle Volvomodeller fra 1999 og senere, unntatt S40 og V40 eldre enn 2004, S70 og V70 eldre enn 2000, og C70 eldre enn 2002 modell. Omfanget av programvareoppdateringen vil variere avhengig av modell. Les mer om Volvo Service 2.0 på volvocars.no

Bil i Nord Service 6+

Spesial tilpasset service for Volvo 6 år eller eldre.

Vi håper du fortsatt er glad for din Volvo og passer godt på den. Selv om din Volvo ikke er helt ny, er det fortsatt viktig, at den får original service på ditt autoriserte Volvo verksted.Vi har derfor utviklet en spesialtilpasset service for deg som eier en Volvo som er 6 år eller eldre. Vi tilbyr et prisgunstig serviceprogram som skal skape et problemfritt bilhold. Du får din egen Personlige Servicetekniker som er spesielt sertifisert av Volvo. Vi benytter Volvo orginaldeler og unike Volvo-metoder på din bil. Oljeskift blir utført med spesialtilpasset olje utviklet av Volvo og Castrol, i henhold til bilprodusentens spesifikasjoner. I tillegg gjennomfører vi en helsesjekk hvor alle systemer og batteriets tilstand kontrolleres.

Les mer om Bil i Nord Service 6+