Bil i Nord Bilglass

Skadet frontrute? Dersom du har kasko eller delkasko, kan frontruten repareres uten kostnad for deg.

De fleste skader på frontruten starter med en steinsprut, og det lønner seg å få sjekket frontruten snarest mulig etter uhellet. De fleste steinsprutskader kan man reparere, og vi kan gjøre det mens du venter.

I noen tilfeller må frontruten skiftes, og selvfølgelig fikser vi det også. Har du kasko eller delkasko, dekkes frontruteskift av forsikringsselskapet ditt, og du betaler kun en egenandel.

Sving innom oss, så får du råd om hva som må gjøres. Vi gjør det enkelt for deg og kan ordne alt med forsikringsselskapet.

Reparasjon, eventuelt skifte av frontruten kan også utføres mens du har bilen inne på service.

Ofte kan vi fikse skaden uten å skifte hele ruten:

  • Det er avgjørende hvor på ruten skaden er.
  • Skadens art og størrelse.
  • Ved reparasjon vil ruten få igjen styrken selv om skaden ikke blir helt usynlig.
  • Resultatet av reparasjonen kan variere med alder på skaden.

Det er viktig å være klar over at innlimte ruter er en del av den bærende konstruksjonen. Dessuten vil ruten fungere som mothold for kollisjonsputen på passasjersiden. Skader som reduserer denne viktige funksjonen er derfor ikke akseptable og er med på å svekke trafikksikkerheten.

Dersom sikten til fører er vesentlig redusert må også ruten skiftes. Dette må vurderes for hver enkelt bil. Det er først og fremst ved mørkekjøring at sikten blir vesentlig redusert, og da trenger vi maksimal sikt.

Bestill time

Her kan du bestille tid for steinsprutreparasjon eller bytte bilglass.

Benytt skjemaet under for elektronisk bestilling av time. Vi vil ta kontakt med deg for å bekrefte detaljene. Feltene merket med stjerne (*) må fylles ut for at vi skal kunne ta kontakt med deg.
  • Velg ønsket avdeling på rullegardinen over.