Din bil - vår baby.

FORD SERVICE

LA OSS HJELPE DEG Å
TA VARE PÅ DIN FORD.

Din bil - vår baby.

FORD SERVICE

LA OSS HJELPE DEG Å TA VARE PÅ DIN FORD!

FORD

BLUE SERVICE

Ford Blue Service inkluderer en rekke tjenester som gir merverdi til ditt eierskap og gjennom dette vil du få det meste og det beste ut av din Ford under hele den tiden du har bilen.

Ford Blue Service er akkurat hva din Ford har behov for og inneholder:

Ford Service

 

Forutsigbare priser

 

Mobilitet

 

Ford Assistanse

 

Ford One Call

FORD BLUE

MELLOMSERVICE

Helt ærlig; ingen er bedre på Ford enn oss. Det skulle bare mangle. Alt arbeid utføres på autoriserte Ford verksteder av spesialutdannede Ford teknikere og i henhold til Fords instruksjoner. Naturligvis benyttes Ford Deler som er nøye utviklet for din Ford modell. Verktøy og instrumenter er også spesialdesignet for Ford.

FORD BLUE MELLOMSERVICE

FORD KA, FIESTA OG B-MAX
KR. 3.490

FORD BLUE MELLOMSERVICE

FORD FOCUS OG C-MAX
KR. 3.990

FORD BLUE MELLOMSERVICE

FORD KUGA, MONDEO, S-MAX OG GALAXY
KR. 4.990

FORD BLUE

HOVEDSERVICE

Når du skal vedlikeholde din Ford lønner det seg å kontakte oss som har bygget og levert bilen din. Vi kjenner Ford best. Din Ford forhandler har spesialutdannede teknikere som tar vare på din bil. Vi har faste og forutsigbare priser for service. Hvis du hater overraskelser – vil du elske Ford Blue Service!

FORD BLUE HOVEDSERVICE

FORD KA, FIESTA OG B-MAX
KR. 4.490

FORD BLUE HOVEDSERVICE

FORD FOCUS OG C-MAX
KR. 4.990

FORD BLUE HOVEDSERVICE

FORD KUGA, MONDEO, S-MAX OG GALAXY
KR. 5.990

LA OSS HJELPE DEG Å TA VARE PÅ

DIN FORD

FORD MOTORCRAFT

SERVICE

Forenklet vedlikehold for Ford modeller 6 år eller eldre. Vi skifter olje og oljefilter. I tillegg kontrollerer vi de viktigste sikkerhetsrelaterte komponentene i din bil.

FORD MOTORCRAFT

SERVICE

Etter utført vedlikehold får du et Motorcraft kontrollskjema som viser hva vi har gjort, samt feil eller mangler som eventuelt er avdekket.

Ønsker du at våre eksperter skal gi deg en fullverdig service i henhold til fabrikkens retningslinjer og som kvalifiserer til stempel i serviceheftet, anbefaler vi Ford Blue Service.

Personbil, veil.

KR. 2.490

 

Varebil, veil.

KR. 2.990

 

ØVRIGE

TJENESTER

Trenger bilen din litt vedlikehold? Hvordan er det med dekkene – er det behov for utskiftning? Enten du skal kjøre kort eller langt – sørg for at både du og bilen din er godt forberedt.

NYE DEKK

GODE PRISER!

Vi har gode priser på dekk fra både premium- og økonomimerker. Kjør trygt med nye dekk!

VISKERBLADER

KR. 590

Ford premium viskerblader har en slitasjeindikator som forteller deg når det er på tide å skifte dem. Ta kontakt – så skifter vi viskerbladene dine.

BAGASJEROMSMATTE

KR. 540

Vil du unngå vann, leire og stygge flekker på teppet i bagasjerommet? Vi anbefaler en praktisk, formtilpasset bagasjeromsmatte.