DET SMARTESTE VALGET NÅR DU SKAL KJØPE EN BRUKT VOLVO

Vi velger kun de beste bruktbilene. Vi gjør dem så godt som nye gjennom en omfattende Volvo-godkjent kvalitetskontroll. Deretter gjør vi dem enda bedre gjennom oppdatering av nyeste tilgjengelige programvare. Pakken er komplett med Volvo Selekt garanti, veihjelp samt bytterett – som alle garanterer for et trygt kjøp.

Les mer om hva som inngår i den omfattende Volvo Selekt pakken ved å klikke på de blå feltene under.

Kontrollert

Komplett servicehistorikk | Ingen heftelser | Garantert kilometerstand

Vi velger kun de beste bruktbilene. Vi gjør dem så godt som nye gjennom en omfattende Volvo-godkjent kvalitetskontroll.

Sertifisert

Grundig kvalitetssjekk | Kun Volvo originaldeler | Oppgradert software

Hver Selekt bruktbil må gjennom en omfattende kvalitetskontroll for å møte Volvos krav til sikkerhet, ytelse og utseende. Vi bruker kun Volvo Originaldeler, slik at din Volvo forblir 100% ren Volvo. Hver bil oppdateres med nyeste programvare. Denne tjenesten er eksklusiv for Volvo-forhandlerne og sørger for at Selekt bilen har optimal funksjonalitet.

Garanti

Volvo Selekt Garanti | Min. 24 mnd/24 000 km | Opp til 5 år/100 000 km

Bare Volvo-forhandlerne kan tilby Volvo Selekt Garanti – en av de mest omfattende garantier tilgjengelig. Den har samme innhold som nybilgaranti. Dekning er opp til 5 år, minimum 24 mnd / 24 000 km. Volvo Selekt garanti gir dekning over hele Europa, og gir deg ro i sjelen uansett hvor du er.

Veihjelp

12 mnd. Volvo Veihjelp

Inkludert i Selekt tilbudet er også 12 måneders Volvo Veihjelp. Det er mer enn bare veihjelp.Uansett hvor du kjører innenfor det europeiske kontinentet, vil du motta assistanse 24 timer i døgnet. Fra et punktert dekk til en trafikkulykke – om du står fast hjemme eller langs veien – du kan stole på Volvo hjelp for å få deg i bevegelse igjen.

Bytterett

Garantert Fornøyd

Vi er forpliktet til å sørge for at du er 100% fornøyd med din Volvo Selekt bil. Derfor har bilen 30 dagers bytterett. Hvis du er misfornøyd med din Selekt bruktbil innen 30 dager eller 1500 kilometer, det som kommer først, vil du kunne bytte bilen til en annen bil av tilsvarende verdi.

One thought on “Volvo Selekt

Comments are closed.