Bil i Nord har gjennom sine mange avdelinger et meget rikt utvalg av nye og moderne biler.

Bil i Nord er forhandler av Volvo, Ford, BMW, Volkswagen, Opel og Land Rover. Bredden i utvalget skal gjøre det enklere for deg som kunde å finne bil tilpasset ditt behov og prisklasse.
Vi står klar til å virkeliggjøre din nye bildrøm. Kontakt oss pr. mail, telefon eller besøk oss for en uforpliktende samtale.

[accordion sync=”true”]

[accordion_item title=”Nye biler fra Volvo” open=”false”]

Biler kjøres av mennesker. Grunnprinsippet bak alt man gjør hos Volvo er derfor – og må alltid være – sikkerhet!

Nå for tiden drives man av andre ting også. En vilje til å bygge biler som har mindre påvirkning på miljøet. Biler som gjør spenning til en regel mer enn et unntak. Men framfor alt drives man av et engasjement til å levere kvalitet og innovativ design. For fører, for passasjerer – for alle. For livet.

Volvo personbilers miljøprogram – DRIVe

Å beskytte den menneskelige helse betyr langt mer enn å redusere sannsynligheten – eller virkningen – av en ulykke. Det omfatter også miljøvern. Volvo Personbiler har vært engasjert i miljøvern i over tretti år, og vi har som mål å være ledende på området med vårt førsteklasses segment av biler. Vårt miljøprogram omfatter bilens totale livssyklus, fra utvikling, ressursbruk og utslipp. Miljøvern er viktig for oss – det er en del av Volvos kjøreopplevelse.

Volvo modellene

Volvos modellprogram er nå større og mer komplett enn noensinne. Uansett hvem du er og hvilke behov du har finnes det en Volvo for deg – og den finner du hos Bil i Nord.

For mer utfyllende informasjon om Volvo, besøk Volvos offisielle hjemmesider.

Klikk her for gå til www.volvocars.no.
(Siden åpnes i et eget vindu).
[/accordion_item]

[accordion_item title=”Nye biler fra Ford”]

Ford-ovalen er et av de best kjente varemerkene og firmasymbolene i verden og har vært i regelmessig bruk i mer enn 50 år.

Skriftvaremerket daterer seg helt tilbake til starten da Henry Fords ingeniør-assistent utviklet en stilisert versjon av ordene «Ford Motor Company», et selskap som i dag tilbyr et bredt spekter av modeller til alle anledninger og til en vær jobb. Fords modeller henvender seg til alle kunde grupper uansett økonomi eller behov.

Fords globale EcoBoost- motorfamilie er konstruert for å lage rimelige, drivstofføkonomiske kjøretøyer som også er praktfulle å kjøre. Direkte bensininnsprøytning, turboladning og dobbelt variable ventiltider er alle med på å forbedre drivstofføkonomien med opptil 20 % i forhold til konvensjonelle bensinmotorer.

Forbrukere som ønsker den beste drivstofføkonomien og det laveste CO2-utslippet kan glede seg over Fords spesialkonstruerte ECOnetic-serie, inkludert klassemesteren Fiesta med 98 g/km. I tillegg oppnår Focus ECOnetic 99 g/km ved å være det første kjøretøyet som har Auto-Start-Stop-systemet i kombinasjon med Smart Regenerativ Lading og det helt nye informasjonssystemet for føreren, Ford Eco Mode.

Ford sier: ”Formspråket kommuniseres gjennom dristige, dynamiske linjer og helstøpte overflater. Når du ser Fords kinetic Design, kan du se at det visualiserer energi i bevegelse”. Det er denne ”energi i bevegelse” som utrykker designspråket. Derfor kan det se ut som om bilen beveger seg, selv om den står stille.

Ford er designet med eleganse og med høy sikkerhet – din nye Ford finner du hos Bil i Nord AS.

For mer utfyllende informasjon om Ford, besøk Fords offisielle hjemmesider.

Klikk her for gå til www.ford.no.
(Siden åpnes i et eget vindu).

[/accordion_item]

[accordion_item title=”Nye biler fra Volkswagen”]

Den største bilprodusenten i Europa

Volkswagen Gruppen, basert i Wolfsburg, er en av de ledende bilprodusentene i verden og Europas største. I et vanskelig økonomisk klima i 2003, økte gruppen sine leveranser til 5,015 millioner biler (mot 4,984 i 2002), noe som betyr 12,1 % markedsandel på verdensbasis. I Vest Europa er bortimot én av fem nybiler fra Volkswagen Gruppen.

To merkevare grupper: Volkswagen and Audi

Gruppens personbilvirksomhet er delt i to merkevaregrupper. Under paraplyen til Gruppen, styrer Audi og Volkswagen sine egne merkevaregrupper og er ansvarlige for å generere fortjeneste fra disse.

Merkefordeling

Audi merkevaregruppen består av Audi, SEAT og Lamborghini. Volkswagen merkevaregruppen inkluderer Volkswagen Personbil, Škoda, Bentley og Bugatti. Hvert merke har sin karakter, og opererer autonomt på markedet. Produktbredden strekker seg fra ultra-økonomiske kompaktbiler med under 3L per 100 km til luksusmodeller. Volkswagen Nyttekjøretøy er ansvarlig for gruppens flerbruks- og arbeidsbiler.

Regional kontroll

Gruppen har etabler en kontrollstruktur med ifre regioner: Europa og gjenværende markeder, Nord Amerika, Sør-Amerika og Sør-Afrika, samt Asia/Oseania. De finansielle tjenestene og Europcar virksomheten er styrt under Financial Services paraplyen.

45 produksjonsanlegg i 18 land

Gruppen opererer 45 produksjonsanlegg i 11 land i Europa, og i ytterligere 7 land i Amerika, Asia og Afrika. En arbeidsstokk på over 336 000 mennesker verden over produserer 21 500 biler om dagen, i tillegg til bilrelaterte tjenester. Volkswagen gruppens modeller er solgt i mer enn 150 land. Målet til gruppen er å tilby attraktive, trygge, miljøvennlige biler som er konkurransedyktige på stadig tøffere markeder, og sette en standard i sine respektive klasser.

For mer utfyllende informasjon om Volkswagen, besøk Volkswagens offisielle hjemmesider.

Klikk her for gå til www.volkswagen.no.
(Siden åpnes i et eget vindu).

[/accordion_item]

[accordion_item title=”Nye biler fra Opel”]

Opels filosofi

Opel har røtter over hundre år tilbake i tid. Over 110 år med blikket rettet mot fremtiden, med å legge all vår energi i å gi deg en bedre kjøreopplevelse. Over 110 år med lidenskapelig konstruksjon som oppsummeres av de tre ordene i vårt nye styringsprinsipp: “Wir leben Autos”.

Wir leben Autos: Et levende uttrykk for Opels verdier.

“Wir leben Autos” viser ikke bare til våre tyske røtter og forkjærligheten for tysk konstruksjon som vi alle deler, men uttrykker også den sterke følelsen og lidenskapen som påvirker alt vi gjør.

Wir” formidler vår felles iver og en meget positiv “det er mulig”-holdning som gjør at vi kan utvikle smarte, overraskende og nyskapende produkter for våre forbrukere.

Men vi bygger ikke bare biler, vi lever og ånder for biler, og ordet “leben” uttrykker vårt høye energinivå som alle som kommer i kontakt med en Opel vil merke. Det kan merkes på overfloden av nyttige Opel-funksjoner, innsiktsfulle nyskapninger eller simpelthen vår tiltalende, moderne design.

Sist, men ikke minst har vi dessuten tro på at “Autos” også i fremtiden vil bety mye mer for folk enn bare et transportmiddel. Opel-biler er ikke bare kjøretøy, men et uunnværlig innslag i dagliglivet.

Vi kombinerer våre personlige erfaringer med forbrukernes for å gi dem en mer mobil og givende hverdag. Vi slutter aldri å fundere på nye og bærekraftige måter å påvirke – eller stimulere – folks liv på en positiv måte gjennom all kontakt de har med Opel-merket.

“Wir leben Autos” er vår lidenskap, vårt engasjement, vårt øye for detaljer, vårt ansvar, vår hensikt og – ja – vår selvsikkerhet.

Sånn er vi.

Opel. Wir leben Autos.

For mer utfyllende informasjon om Opel, besøk Opels offisielle hjemmesider.

Klikk her for gå til www.opel.no.
(Siden åpnes i et eget vindu).

[/accordion_item]

[accordion_item title=”Nye biler fra Land Rover”]

60 år og still going strong

Den første Land Rover debuterte i 1948. Den var konstruert med imponerende enkelhet, men hadde ekstraordinære evner og enestående styrke og holdbarhet. Faktisk er det slik, at seks tiår etter lanseringen er to tredjedeler av disse fantastiske bilene fortsatt i fullt arbeid – mange av dem under de mest ekstreme forhold og på steder hvor man ikke skulle tro at det kunne befinne seg mennesker.

Land Rover-Historien

Den originale 1948 Land Rover var sinnrikt formgitt og konstruert for ekstreme egenskaper og styrke. Med en ekstremt robust konstruksjon og velkjente karaktertrekk som kort overheng foran og bak forlot disse bilene fabrikken klar til å gi seg i kast med noen av verdens tøffeste terreng. I dag er disse kvalitetene en vesentlig del av det som gjør Land Rover like unik som den var det for 60 år siden.

Land Rover var et resultat av kontinuerlig evolusjon og skarpsliping gjennom 1950- og 1960-årene, med forbedret stabilitet og tettere snudiameter. Det var en periode da Land Rover tok ledelsen i det voksende markedet for firehjulsdrevne kjøretøyer. Som en tøff og pålitelig mobil plattform kom tallrike organisasjoner til å stole på Land Rovers kjøretøyer for å få mennesker og utstyr frem til de mest utfordrende situasjoner …og trygt tilbake. For organisasjoner som Born Free Foundation, The Royal Geographical Society og Biosphere Expeditions – for å nevne noen – er vi godt inne i det 21. århundre og de stoler fortsatt på Land Rover.

I pakt med den fremtidsrettede filosofien som er basis for Land Rover, ble et totalt nytt og radikalt kjøretøy lansert i 1970 og skapte sin helt egne kjøretøyklasse. Sensasjonen var den originale Range Rover. Den hadde alle egenskapene til Land Rover – kombinert med komforten og ytelsene til en luksuriøs personbil.

Denne innovative kulturen er siden videreført med både Land Rovers og Range Rovers modeller: nye modeller, med mer raffinement, mer innovativ teknologi, mer effektivitet og mindre utslipp. Og det fortsetter med initiativ som e_Terrain Technologies (som forbedrer bilenes miljøegenskaper ved å redusere CO2utslippet), bærekraftig produksjon og CO2-kompensasjon. Land Rover vil forbli i fremste rekke når det gjelder avansert konstruksjon – den nye lille Range Rover er et eksempel på denne visjonen, som tar selskapet fremover og gir det mulighet til å utnytte spissteknologiske konstruksjonsmetoder og teknologier.

For mer utfyllende informasjon om Land-Rover, besøk Land-Rovers offisielle hjemmesider.

Klikk her for gå til www.landrover.no/
(Siden åpnes i et eget vindu).
[/accordion_item]

[accordion_item title=”Nye biler fra BMW”]

Førsteklasses kvalitet er overordnet målsetning for alle aktiviteter i BMW konsernet.

Helt fra utviklingen og frem til produksjon og markedsføring satses det kompromissløst på fremragende kvalitet. En strategi som har vist seg å være lønnsom. Med de tre merkene BMW, MINI og Rolls-Royce Motor Cars har BMW Group en helt særegen posisjon i bilindustrien.

Historien om BMW
BMW (Bayerische Motoren Werke AG) ble startet i 1916 og produserte hovedsakelig flymotorer, motorsykler og biler i tiden frem til 2 verdenskrig. Under krigen ble BMW tvunget å legge bilproduksjonen til side og rette fokus mot flymotorer og motorsykler.

Selskapet ble i starten bygget opp fra tre forskjellige selskaper: Rapp Motorenwerke, Bayerische Flugzeugwerke og Fahrzeugfabrik Eisenach.

I denne bakgrunnen ligger også myten til hvorfor sentrum av BMW-emblemet er delt diagonalt i to hvite og to blå felter: Krigsflyverne fortalte at de så felter i disse fargene gjennom de roterende flypropellene, blått for himmel og hvitt for mer bærliggende luftstrømmer. Men dette er en tilfeldighet. Fargene ble ikke hentet fra disse historiene, men fra Bayerns delstatsflagg og våpenskjold.

Etter krigen
For å overleve produserte BMW forskjellige småprodukter som stekepanner og gryter til husholdning samt sykler, men i 1948 kunne de gjenoppta produksjon av motorsykler. I 1952 var de i stand til å lage sine første biler etter krigen, BMW 501 en luksusbil på den tiden. Men salget av denne alene var ikke nok til å holde hodet over vannet, så BMW produserte også den Italienske bilen Isetta på lisens.

Med bakgrunn i lite overskudd på salg av Isetta og lite salg av luksusbiler vurderte styret i BMW og selge til Daimler-Benz. Den reddende engel derimot ble den rike forretningsmannen Herbert Quandt som kjøpte opp en stor del av selskapets aksjer og var villig til å investere i fremtiden for BMW. Med finansielle muskler på plass kom også suksessen med de nye modellene BMW 700 og en rekke sedaner som ble kalt «Neue Klasse». Quandt fikk god avkastning på sin investering i BMW og familien eier fortsatt en stor del av konsernet.

Den nye tiden
På slutten av 60-tallet startet produksjonen av mer luksuriøse sedaner med rekkesekser motor, dette for å konkurrere mot Mercedes som hadde dominert dette segmentet i lengre tid. Denne satsingen bidro sterkt til å etablere BMW i denne klassen ut over 70-tallet.

BMW slik vi kjenner det i dag med modellbenevnelser som 1-serie osv. startet i 1975 da den første 3-serien ble innført og med 7-serien som kom på markedet i 1977. BMW har i dag en rekke modeller i alle segmenter og er verdens største premium bilprodusent.

For mer utfyllende informasjon om BMW, besøk BMWs offisielle hjemmesider.

Klikk her for gå til www.bmw.no/
(Siden åpnes i et eget vindu).
[/accordion_item]

[/accordion]